KØB GAVEKORT ONLINE HER

GODE OPLEVELSER ER NOGET, MAN HUSKER

Du kan let købe et gavekort online til Rositas Bistro. Køb for et valgfrit beløb eller vælg en specifik gavekort-pakke. Få det leveret med det samme på e-mail eller i en fin gavekuvert med posten. Dit gavekort er gyldigt i 3 år fra den dag, det er købt.

Der er i forbindelse med online køb et mindre gebyr pålagt. Printer du selv gavekortet koster det kr. 10,-. Leveret i en lækker gavekuvert med almindelig post kr. 35.- og som ekspress dag-til-dag levering kr. 55.-. Har du selv mulighed for at afhente gavekortet i restauranten, er der selvfølgelig intet gebyr – i dette tilfælde skal du blot give mig et ring først, så gør jeg det klar til dig.

KØB GAVEKORT ONLINE HER

Book en lækker aften hos

Rositas Bistro

Book et bord on-line

En aften på Rositas
En aften hos Rositas er en helaftensoplevelse. Vi serverer ikke enkelte retter, men værner om at lave helaftensmenuer og hygge om dig hele aftenen. Onsdag til Lørdag fra 18.00. Har vi en 4 retters menu. SE HER. Du sammensætter selv menuen ud fra de 14 forskellige muligheder på tavlen i restauranten, og som du også finder under ‘menu’ øverst på hjemmesiden. Vi starter altid jeres aften med at servere snacks, og du vælger en drink fra vores apéritifkort. Efter middagen slutter du af med frit valg fra vores apréskort. Vores apèritifkort samt apréskort finder du under menulinjen øverst på hjemmesiden.

Åbent: Åbent: Onsdag til Lørdag fra 18.00. Giv Johan et ring på tlf: 5250 9752