Vælg frit imellem retterne
på menuen

∙ Dagens suppe (forret)
∙ Moules frites (forret eller hovedret)
∙ Stegte kammuslinger på rodfrugtcreme (forret)
∙ Dagens fisk (forret eller hovedret)
∙ Escargots i mandle & hvidløg (forret)
∙ Stegt foie gras med syltet pærre og hindbærbalsamico (forret)
∙ Rørt tatar af kalvemørbrad (forret eller hovedret)
∙ Brasserede svinekæber i egen sky (forret eller hovedret)
∙ Lammemørbrad i tomatsauce (forret eller hovedret)
∙ Kalvemedaljon svøbt i serrano med bernaise, syltede svampe og pommes (hovedret)
∙ Oste m. sødt, surt og hjemmelavede kiks (mellemret/ dessert)
∙ Crème brûleé (dessert)
∙ Chokolademousse (dessert)
∙ Tarte tatin med hjemmelavet is (dessert)

BOOK HER

Menu hverdage (onsdag/torsdag):

Snacks med drink fra Aperitif kortet
3-retters menu efter eget valg med vinmenu
Kaffe/the med avec og chokolade eller en drink til at slutte af med
Kr. 850.-

Menu weekend (fredag/Lørdag) samt helligdage:

Snacks med drink fra Aperitif kortet
4-retters menu efter eget valg med vinmenu

Kaffe/the med avec og chokolade eller en drink til at slutte af med
Kr. 1250.-

Ekstra ret med vinmenu + kr. 200 pr. ret

BOOK HER

Book en lækker aften hos

Rositas Bistro

Book et bord on-line

En aften på Rositas
En aften hos Rositas er en helaftensoplevelse. Vi serverer ikke enkelte retter, men værner om at lave helaftensmenuer og hygge om dig hele aftenen. Onsdag og torsdag har vi en 3 retters menu. Fredag og Lørdag en 4 retters menu. Du sammensætter selv menuen ud fra de 14 forskellige muligheder på tavlen i restauranten, og som du også finder under ‘menu’ øverst på hjemmesiden. Vi starter altid jeres aften med at servere snacks, og du vælger en drink fra vores apéritifkort. Efter middagen slutter du af med frit valg fra vores apréskort. Vores apèritifkort samt apréskort finder du under menulinjen øverst på hjemmesiden.

Åbningstider: Åbent: Onsdag til Lørdag fra 18.00 fra 1 Januar 2022
Åbent: Fredag & Lørdag fra 18.00