Vælg frit
imellem retterne
på menuen
DAGENS SUPPE (forret)
MOULES FRITES (forret eller hovedret)
DAGENS FISK (forret eller hovedret)
KAMMUSLINGER på rodfrugte creme (forret)
STEGT FOIE GRAIS med surt og sødt (forret)
ESCARGOTS I MANDLER & HVIDLØG (forret)
confit af and med svampecreme med carl johan (forret eller hovedret)
lammekrone & mørbrad med trøffel (forret eller hovedret)
RØRT TATAR ( forret elle hovedret)
BRAISEREDE SVINEKÆBER I EGEN SKY (forret eller hovedret)
KALVEMØRBRAD MED BERNAISE, confiterede svampe og rodfrugter, pomme frites og
bearnaise (hovedret)
5 franske oste med sødt og surt (dessert)
CRÈME BRÛLEÉ (dessert)
CHOKOLADEMOUSSE (dessert)
TARTE TATIN MED HJEMMELAVET IS (dessert)
Prisrer:
Helaften med det hele
Snaks & drinks, valgfri 4 retters menu med tilpasset vin eller saftmenu, kaffe/the avec & petit four eller night cab. Du har bordet hele aftenen kr. 1495.- per kuvert
3 retter med vin
3 Valgfri retter fra menukorten med tilhørende vin eller saftmenu. Du har bordet hele aftenen. Kr 995.-
A la carte
Forretter og dessreter kr. 145/ weekend kr.195 Hovedretter 295.-/ weekend 395,.